Wie ben ik

Mijn naam is Erik Timmer. Ik ben arbeidsdeskundige en heb een achtergrond in arbeidscoaching en arbeidsdiagnostiek. Gedreven door maatschappelijke arbeidsmarktvraagstukken en sociale regelgeving heb ik een visie en werkmethode ontwikkeld op loopbaanschap en loopbaanbeleid. Je begrijpt vast wel het belang van een loopbaanbeleid voor jouw medewerkers. Maar heb je het al vorm gegeven in jouw bedrijf? Een goed loopbaanbeleid dient bij uitstek juist jouw bedrijfsbelang. Ik wil hierin het onderscheid voor jou betekenen.

Waar ik in geloof

Gezond ondernemen door het optimale uit je werknemers en jouw bedrijf te halen. Dat is mijn missie. Om dit te realiseren introduceer ik het Werkbaarheidsplatform. Mijn methodiek geeft inzicht in de inzetbaarheid en capaciteiten van jouw medewerkers, zowel binnen als buiten het bedrijf. Het brengt de vaardigheden en potentie van medewerkers op een breed vlak in kaart.


Daag de ondernemer in de medewerker uit